میکروسمنت را می توان یکی از زیباترین پوشش های دکوراتیو مدرن و جدید در طراحی داخلی دانست. میکروسمنت به دلیل سازگاری با محیط و مقاومت بالا مورد توجه بسیاری از طراحان داخلی خوش ذوق قرار گرفته است. از آنجایی که این پوشش دارای تنوع رنگ و بافت بسیار زیادی است، فضایی متفاوت و منحصر به فرد را ایجاد می کند. از طرفی بنا به سلیقه مشتری می تواند ظاهری مات یا نیمه براق یا حتی براق داشته باشد. ممکن است در ابتدا اصطلاح میکروسمنت برای شما عجیب و غریب و ناآشنا باشد، اما مطمئن باشید که حداقل یک بار استفاده از آن را در جاهای مختلف دیده اید. با شرکت دکوراسیون داخلی سفید همراه باشید تا شما را بیشتر با این اصطلاح آشنا کنیم.
میکروسمنت چیست؟
میکروسمنت یک پوشش کامپوزیت تزئینی، پلیمری و آلی- معدنی است که بر پایه سیمان، رزین های پایه آب، مواد افزودنی و رنگدانه های معدنی، پوششی منحصر به فرد و بادوام ایجاد می کند. در سال 2015، میکروسمنت به عنوان یک پوشش منحصر به فرد توسط معماران و طراحان داخلی انتخاب شد. این پوشش یک انتخاب ایده آل برای سطوح داخلی، خارجی، افقی و عمودی و یک انتخاب عالی برای کسانی است که می خواهند زیبایی طراحی بتن مقرون به صرفه و منحصر به فرد را برای کف و دیوار ایجاد کنند. بهترین ویژگی آن سطح صاف و یکپارچه آن است که نگهداری، تمیز کردن و تعمیر آن را بسیار آسان می کند. به عبارت دیگر این پوشش بدون توجه به سطح به صورت مداوم و بدون درز و شکاف اجرا می شود.
با توجه به مقاومت بالای این محصول، انتخاب مناسبی برای مکان هایی است که در معرض ترافیک شدید قرار دارند. همچنین این پوشش به سرعت خشک می شود و بلافاصله قابل استفاده است. میکروسمنت را می توان در منازل، دفاتر تجاری، هتل ها به عنوان پوشش کف، سقف، نما، پله و حتی مبلمان استفاده کرد.
میکروسمنت چه کاربردی دارد؟
امروزه از میکروسمنت ها در دکوراسیون داخلی راه پله، حمام و سرویس بهداشتی، شومینه،میزهای پیشخوان، دیوارهای تزئینی مانند دیوار پشت تلویزیون و بین کابینت آشپزخانه و …، شومینه، پاسیو، بالکن و همچنین نمای بیرونی آپارتمان ها و ویلاها، همچنین در مناطق تفریحی و تجاری، رستوران ها، ادارات،دفاتر تجاری، هتل ها، کافه ها، باشگاه های ورزشی و استخرهای شنا استفاده می شود و میتوان از آن برای پوشاندن کف دیوار و سایر کاربریها استفاده نمود. مقاومت بالای این محصول آن را به گزینه ای مناسب برای مکان هایی که در معرض ترافیک سنگین قرار دارند تبدیل کرده است. این محصول دارای تنوع رنگ ها و بافت های جذابی است که محیط را خاص می کند و در نهایت می تواند ظاهری مات، نیمه براق یا براق بنا به سلیقه مشتری داشته باشد.
مزایای میکروسمنت چیست؟
- سطح این پوشش یکنواخت و کاملاً یکدست است.
- قابل استفاده در کف، دیوارهای قدیمی و جدید است.
- سخت شدن سریع و مقاومت در برابر سایش
- دارای چند رنگ در دسترس برای کامل کردن زیبایی پروژه شماست.
- مقاومت بالا در برابر ترک خوردگی
- برای استفاده در گرمایش از کف انعطاف پذیر است.
- استفاده در کف، دیوارها و سقف های داخلی و خارجی
- رنگ بندی بسیار متنوعی دارد.
- قابل استفاده با انواع پوشش ها: سیمان، گچ، کاشی، مرمر، بتن و …
- مقاومت بالا در برابر استفاده، ضربه، خراش و مواد شیمیایی
- خاصیت ضد آب دارد.
- نصب آن زمان زیادی نمی برد.
- ضخامت کمی دارد و باعث افزایش بار ساختمان نمی شود.
- بسیار کارآمد است و نیازی به ابزار خاصی برای نصب ندارد.
- ترکیبات آن کاملا طبیعی و سازگار با محیط زیست است.
- به راحتی با آب و صابون تمیز می شود و نیازی به مواد شوینده خاصی ندارد.
- و…
انواع پوشش های میکروسمنت کدامند؟
1. میکروبیس (Microbase)
این نوع یک سطح ایده آل برای دیوارهایی با بافت نامنظم است. از این لایه برای تهیه میکروسمنت های دیگر نیز استفاده می شود.
2.میکرواستون (Microstone)
این روکش با ضخامت مناسب می تواند ظاهر خانه را به طور کلی تغییر دهد. بافتی سنگ مانند دارد و به همین دلیل جایگزین مناسبی برای سنگ است.
3.میکروفرش (Microfresh)
یکی از پرکاربردترین مدل های میکروسمنت است و به دلیل بافت ساده و مقاومت بالا می تواند هزینه های نگهداری جانبی را کاهش دهد.
4.میکروفینو (Microfino)
این پوشش با ظاهر نهایی و خاصیت ضدآب خود برای دیوارها نیز مناسب است. به لطف ترکیب ویژه، می توانید دیوارها را با آب تمیز کنید و از زیبایی لذت ببرید.
چرا استفاده از میکروسمنت پیشنهاد میشود؟
این ماده بسیار سبکتر از بتن است، در حالی که دارای مقاومتی یکسان و گاهی بیشتر از بتن است. بنابراین استفاده از آن علاوه بر کاهش وزن سازه، دوام آن را نیز افزایش می دهد. ضخامت این ماده در حین استفاده سه تا چهار میلی متر خواهد بود که همین امر موجب ایجاد سختی بسیار بالای آن میشود. در نتیجه برای مکانهای شلوغ مناسب خواهد بود. استفاده از متریالهای دیگر نیاز به نیروی کار ماهر و زیرسازیهای فراوان دارد. با این حال کار با این ماده بسیار آسان است و سرعت کار را افزایش می دهد. این ماده از محصولات متنوعی تشکیل شده است که می توان با طیف گسترده ای از ابزارهای خاص استفاده کرد.
برای اجرای میکروسمنت آب کمتری نسبت به بتن مصرف می شود. از طرفی برای استفاده از آب نیازی به تجهیزات پمپاژ نیست، و این باعث کاهش استفاده از تجهیزات سنگین و گران قیمت می شود. این مشکل به ویژه هنگام کار در مکانهایی با فضای محدود بیشتر به چشم میآید و تفاوت زیادی ایجاد میکند.
سخن پایانی
میکروسمنت یکی از بهترین انواع پوشش هاست که قابلیت های زیادی دارد. نکته مهم در مورد پوشش میکروسمنت این است که علی رغم مزایای فراوان آن، قیمت چندانی ندارد. همچنین می تواند جایگزین خوبی برای پوشش های گران تر باشد. از میکروسمنت می توان برای دکوراسیون داخلی و خارجی و مکان های مختلف مانند مناطق تجاری، هتل ها، خانه ها، اقامتگاه ها و حتی باشگاه ها و رستوران ها استفاده کرد.
اصول و استاندارد های طراحی شهرک ویلایی
ایجاد یک شهرک ویلایی نه تنها زیبایی بصری را به محیط اطراف میافزاید، بلکه نظم [...]
اکتبر
آشنایی با فرایند طراحی ویلای فلت
ویلا فلت، سبکی محبوب و پرطرفدار در معماری ویلاها است که به دلیل ویژگیهای منحصر [...]
اکتبر
آشنایی با سبک فیوژن در طراحی و دکوراسیون داخلی
سبک فیوژن (fusion-style) ترکیبی از سبک های دیگر طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی منزل است. [...]
سپتامبر
طراحی دکوراسیون داخلی اداری با 8 اصل کاربردی
اهمیت طراحی دکوراسیون داخلی اداری طراحی دکوراسیون داخلی یک اداره از آن جهت اهمیت دارد [...]
1 دیدگاه
سپتامبر
انواع دکوراسیون داخلی منزل
صفر تا صد دکوراسیون داخلی منزل سبک زندگی ایرانیان با سایر ملل جهان متفاوت است. [...]
سپتامبر
نقش و اهمیت پرده در دکوراسیون اداری چیست؟
فضای اداری، مکانی است که کارمندان ساعتهای طولانی در آن حضور دارند و طراحی دکوراسیون [...]
سپتامبر