چوب پلاست و کاربردهای آن در دکوراسیون داخلی

چوب پلاست به دلیل خواص مطلوب و مزایای فراوان جایگزین بسیار مناسبی برای چوب می باشد. با توجه به پیشرفت روزافزون در صنایع مختلف، استفاده از چوب پلاست به مرور زمان رو به افزایش است. چوب پلاست به دلیل مقاومت زیاد در برابر تغییرات آب و هوایی، به راحتی در فضای باز استفاده می شود و کارایی آن بسیار بالاست. آنها همچنین به عنوان کفپوش در بسیاری از مکان ها مانند بالکن ها، تراس ها، روف گاردن ها، مسیرهای پیاده روی، پارک ها و استخرها استفاده می شوند. چوب پلاست یکی از محصولاتی است که امروزه به موثرترین شکل تولید و مورد استفاده قرار می گیرد. اگر در حال بازسازی یا طراحی دکوراسیون داخلی هستید، بدون شک نام چوب پلاست را تا به حال شنیده اید.

چوب پلاست چیست؟

کامپوزیت های چوبی پلاستیکی که از ترکیب موادی مانند الیاف چوب طبیعی، پلاستیک و ترموپلاستیک و آرد مخصوص ساخته می شوند، چوب پلاستیک نامیده می شوند. چوب پلاست در قسمت چوب از مواد اولیۀ الیاف، بامبو، کاه و در بخش پلاستیک از پلی اتیلن، PVC و پلی پروپیولن تشکیل شده است. البته در گذشته از کفپوش و دیوارپوش و پارکت کامپوزیت چوبی یا WPC استفاده می شد. این محصولات شبیه چوب طبیعی هستند. چوب یک ماده طبیعی و جذاب است که ظاهری دلپذیر به دکوراسیون داخلی یا فضای باز شما می بخشد. اما قیمت آن در کشور ما نسبتاً بالا است و شاید همه توان خرید آن را نداشته باشند. اما چوب پلاست به عنوان جایگزینی ایده آل برای این متریال طبیعی در نظر گرفته می شود که در ادامه مقاله با کاربردهای مختلف آن بیشتر آشنا می شویم.

 


 

چوب پلاست ایده ای نو برای استفاده در دکوراسیون داخلی

چوب پلاست یک ماده مدرن است که همانطور که از نامش پیداست از ترکیب چوب با مواد دیگر ساخته می شود. این محصول کامپوزیتی کاربردهای فراوانی دارد و بسیار محبوب است. در واقع باید بگوییم که چوب به عنوان یکی از پرطرفدارترین متریال های مورد استفاده در دکوراسیون داخلی شناخته می شود. ترکیب این متریال همیشه مورد توجه تعداد زیادی از افراد قرار می گیرد. مصنوعات چوبی از قدیم الایام تا به امروز جایگاه خوبی در طراحی داخلی داشته اند و اتفاقا طراحان همیشه از آن بسیار استفاده کرده اند. زیبایی چوب علاوه بر یادآوری طبیعت و ایجاد نوعی ارتباط، باعث می شود محصولات ساخته شده از آن به راحتی با طراحی های مختلف داخلی هماهنگ شوند. مثلا چه در دکوراسیون سنتی و چه در دکوراسیون به سبک مدرن، چوب همیشه یکی از مصالح مهم و اساسی بوده است.

مهمترین ویژگی های چوب پلاست

همه ما کم و بیش می دانیم که مصالح به کار رفته در دکوراسیون بیرونی ساختمان باید از بهترین مواد اولیه ساخته شوند. پایداری مصالح در برابر تغییرات شرایط خارجی مانند باران و برف، نفوذ رطوبت، باد، ترک خوردگی و سایش مهم ترین ویژگی هایی است که بهترین مصالح برای نمای بیرونی ساختمان باید داشته باشند. از مهمترین مزایای چوب پلاست در دکوراسیون خارجی ساختمان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پایداری و ثبات در برابر اشعه و نور خورشید
  • ثابت بودن رنگ چوب‌ها در برابر نور خورشید
  • مقاومت بالا در برابر شرایط جوی
  • تنوع در طرح و اندازه
  • دوام و پایداری در برابر رطوبت
  • مقاوم در برابر پوسیدگی و ترک‌خوردن
  • در برابر قارچ، خزه و جلبک مقاوم است
  • و….

 

 

موارد استفاده از چوب پلاست

به طور کلی چوب پلاست هم در دکوراسیون داخلی مورد استفاده قرار میگیرد هم در دکوراسیون خارجی یا فضای باز…

1.استفاده از چوب پلاست در فضای باز

این متریال زیبا و مقرون به صرفه را می توان به طرق مختلف در فضای باز استفاده کرد. به عنوان مثال برای نمای ساختمان از آنجایی که چوب پلاست از استحکام و دوام بالایی برخوردار هستند، انتخاب مناسبی برای زیباسازی نمای ساختمان محسوب می شوند. یا مثلا در ساخت روف گاردن می توان از محصول مذکور به عنوان کفپوش استفاده کرد. علاوه بر این، چوب پلاست نقش مهمی در طراحی و ایجاد فضای سبز دارد.
 

 

2.استفاده از چوب پلاست در فضای بسته

فضای بسته تنها به طراحی دکوراسیون داخلی خانه محدود نمی شود. در خیلی از ادارات و اماکن عمومی هم چوب پلاست به عنوان یک محصول پر طرفدار و زیبا کاربرد دارد. همچنین از این محصول می توان به عنوان کفپوش برای دکوراسیون داخلی منزل استفاده کرد. خاصیت عدم لغزش این کفپوش از ویژگی های مهم و بسیار مهم به خصوص برای اتاق خواب کودکان است. چوب پلاست امکان رنگ آمیزی دارد، پس نگرانی بابت این موضوع که با رنگ و شکل و شمایل دکوراسیون داخلی هماهنگ نباشد در مورد آن وجود ندارد.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با کارشناس