سقف کشسان چیست و چه کاربردی دارد؟

از جمله محصولاتی که در سال های اخیر برای طراحی سقف ساختمان ها بسیار مورد استقبال قرار گرفته است سقف کشسان می باشد. برخی از افراد با این محصولات آشنا هستند و ویژگی های آنها را به خوبی می شناسند. اما برخی دیگر آن را با آسمان مجازی اشتباه می گیرند و فکر می کنند که این دو محصول از یک نوع و متریال هستند. در حالی که این گونه نیست. سقف کشسان را می توان یکی از انواع سقف های کاذب دانست. از دو جزء پارچه PVC و یک ریل پروفیلی دور این پارچه تشکیل شده است. از پارچه سقف کشسان می توان به عنوان دیوارپوش نیز استفاده کرد. به این سیستم دیوار کشسان می گویند.

سقف کشسان چیست؟

یکی از انواع سقف های کاذب، سقف کشسان می باشد که دارای بافتی منعطف و شامل نقوش و رنگ های مختلف می باشد. این مدل سقف کاذب را می توان با سقف کاذب عادی یا تایل کناف ترکیب و طراحی کرد. سقف کشسان را می توان با الگوها و تصاویر مختلف بنا به سلیقه افراد طراحی و ساخت. دو بخش اصلی سقف کشسان پارچه ای سبک از جنس PVC (فیلم) و ریل مخصوص پروفیلی است. خاصیت ارتجاعی پارچه PVC برای چنین سقف کاذب در دمای مشخصی ایجاد می شود. ریل های مخصوصی بر روی سقف یا دیوار گذاشته می شود و پارچه های پی وی سی داخل آنها قرار می گیرد. سقف کشسان علاوه بر پوشش سقف، برای پوشش دیوارها نیز مفید است.

کاربرد سقف کشسان چیست؟

علاوه بر سقف، سقف های کشسان نیز برای پوشش دیوارها، پنل های خورشیدی شناور، نمایشگاه ها یا ایجاد اشکال سه بعدی استفاده می شود. همچنین از سقف های منعطف می توان برای انواع چراغ ها و پنجره های مشبک استفاده کرد. سقف های کشسان گزینه بسیار مناسبی برای دکوراسیون داخلی هستند، زیرا به راحتی، سریع و بدون جابجایی آنها را نصب کرد. سقف های کشسان یک تکه هستند و بدون هیچ گونه خرابی و به هم ریختگی قابل نصب هستند.

انواع سقف های کششی کدامند؟

1️⃣سقف براق (لاتر): این نوع سقف ها براق و شفاف هستند و می توانند نور بیشتری از خود عبور دهند. جالب است بدانید که محدوده نوردهی این نوع سقف ها زیاد است.

2️⃣سقف کششی مات: این نوع نور را به صورت پراکنده و یکنواخت از خود عبور میدهد.

3️⃣سقف کششی نور گذر (ترنس): این نوع سقف نور بیشتری را از پشت سقف به بیرون منعکس میکند و شفافیت بیشتری دارد.

4️⃣سقف کشسان ساتین: اجرای این نوع سقف ها بین سقف کشسان مات و سقف کشسان براق می باشد.

5️⃣سقف کشسانی پارچه ای: این نوع سقف کشسان گران ترین نوع سقف بوده و سقفی لوکس به حساب می آید.

 

هزینه اجرای سقف کشسان چقدر است؟

هزینه نصب سقف کشسان بر اساس پارامترهای مختلفی محاسبه می شود. اما به طور کلی در مورد قیمت تمام شده این سقف ها می توان گفت که قیمت آن ها به دلیل ویژگی های منحصر به فرد این محصولات مانند عایق رطوبتی، ضد حریق، وزن سبک، ‘مقاومت بالا و … بسیار مقرون به صرفه است. در تولید این سقف های کشسان از متریال مختلفی چون کلر به منظور ضد حریق کردن آن‌ها، زینک اکساید به منظور آنتی باکتریال کردن آن‌ها و پارچه‌های PVC استفاده شده است. بنابراین قیمت این محصولات در مقایسه با سایر انواع سقف کاذب بالاتر به نظر می رسد؛ اما اگر به مزایای ? سقف کشسان نگاه کنید، متوجه می شوید که این قیمت بالا مبنای منطقی دارد.

مزایای استفاده از سقف‌ کشسان

  • یک سقف کشسان می تواند باری حدود 200 کیلوگرم در هر متر مربع را تحمل کند.
  • این نوع سقف ها مقاومت بالایی دارند و در برابر ضربه های ناگهانی انعطاف خوبی از خود نشان می دهند.
  • سقف کشسان طراحی خلاقانه و مدرنی را به فضای خانه می آورد.
  • این سقف ها بسیار متنوع هستند و در طرح ها و رنگ های متنوعی تولید می شوند.
  • امکان چاپ انواع تصاویر بر روی پارچه این سقف ها وجود دارد.
  • این سقف ها در هر فضایی اعم از عمودی، افقی، شیب سه بعدی و … قابل استفاده هستند.
  • این سقف ها به راحتی نصب می شوند و شامل بی نظمی و به هم ریختگی نمی شوند.
  • در حداقل زمان و به راحتی می توان سقف های کشسان را از سقف جدا کرد.
  • سقف های کشسان پس از برداشتن از سقف به حالت اولیه خود باز می گردند و می توانند بدون تغییر ظاهر دوباره نصب شوند.
  • سقف های کشسان خاصیت آکوستیک دارند و برای محیط های ضبط صدا مناسب هستند.
  • این نوع سقف ها ضد آب و مقاوم در برابر رطوبت هستند، بنابراین برای استفاده در حمام توصیه می شود.
  • اکثر این سقف ها را می توان با آب شستشو داد.
  • آنها تأثیر قابل توجهی در حفظ انرژی دارند.
  • دوام و طول عمر این سقف ها بسیار خوب بوده و طول عمر بسیار بالایی دارند.
  • سقف کشسان مقاومت خوبی در برابر اشعه ایکس دارد.

 

 

نحوه نور پردازی سقف کشسان

نور پردازی مناسب برای سقف کششی چاپی استفاده از smd است. از مزایای آن می توان به مصرف انرژی بسیار کم و روشنایی کافی در دسترس اشاره کرد. اگر از شاخه های smd استفاده می کنید، در بیست سانتی متر از سقف تا سقف کشسان، فاصله بین هر رشته smd و رشته بعدی باید ده سانتی متر باشد. و اگر از smd دایره ای یا ستاره ای استفاده می کنید، در نصب فاصله کافی را رعایت کنید تا یک نور یکنواخت دریافت کنید.

اگر از ترانس استفاده میکنید بهتر است زیر سقف کار نشود یا بدون فن باشد. چنانچه عکس چاپ سقف کشسان شما از نقش های آبی یا گروه رنگ های سرد است از smd یخی یا سفید استفاده کنید و درصورتیکه عکس سقف های کشسان شما از گروه رنگ های گرم است از smd آفتابی یا مختلط استفاده کنید.

منظور از سقف اپلای چیست؟

✅سخن پایانی

سقف های کشسان یکی از مدرن ترین انواع سقف های کاذب هستند که امروزه در بناهای مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. این نوع پوشش داخلی مختص کشور یا منطقه خاصی نیست و بسته به سلیقه و کاربری در هر منطقه ای قابل استفاده است. مزیت این نوع سقف هزینه نصب مناسب است. اما علاوه بر این نکته مثبت، فایده های دیگری در رابطه با سقف کشسان وجود دارد که در بالا به آن اشاره شد.

5/5 - (1 امتیاز)
تماس با کارشناس